Diamonds on Vesting logo

Diamonds on Vesting

Over ons

Geschiedenis

Juwelier en gediplomeerd diamantslijper Vahé Abadjian is reeds decennia actief in de diamant- en juwelenindustrie. In 1997 nam hij de fakkel over van zijn vader, om samen met een gedreven team de eeuwenlange familietraditie verder te zetten. Vandaag is hij zaakvoerder van een florerende winkel voor juwelen in Antwerpen.

Exclusiviteit

Met het oog op perfectie in design en afwerking maakt Diamonds on Vesting er een erezaak van om voor haar wereldwijde cliënteel exclusieve juwelen van hoog niveau te creëren. 

100% Belgisch

Diamonds on Vesting fabriceert haar juwelen in Antwerpen, zonder tussenpersonen. Zo kan Vahé Abadjian de producten opvolgen en de kwaliteit ervan op elk moment garanderen. De hoogwaardige juwelen en het maatwerk worden aangeboden aan betaalbare prijzen. 

Troeven

  • 100% conflictvrije diamanten
  • Eigen creaties & unieke stukken
  • Klantvriendelijke & stipte service
  • Hoogwaardige afwerking gegarandeerd
Wat zeggen klanten over Diamonds on Vesting?

“Goede, deskundige en betrouwbare diamantair. Vahé is een uitstekende diamantair die ons uitstekend en gedegen advies heeft gegeven voor de aankoop van onze verlovingsringen en trouwringen. Leg uit wat je zoekt, neem zijn advies ter harte en geef hem tijd om op zoek te gaan naar de juiste stenen, dan kun je er zeker van zijn dat je de beste kwaliteit voor de juiste prijs krijgt. Diamanten zijn niet goedkoop, maar bij Vahé weet je zeker dat wat je koopt, ook het geld waard is. We zijn ook bij andere winkels geweest, maar Diamonds on Vesting stak er op alle fronten bovenuit."

Lees alle reacties op Vlan.be

Diamonds-on-vesting-juwelen-antwerpen-diamanten

Huis van vertrouwen

Diamonds on Vesting hecht veel belang aan het vertrouwen van de klant. Wij besteden aandacht aan een open en eerlijke communicatie, correcte prijzen en een klantgerichte service. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat hun diamanten ring of gouden oorbellen en collier gemaakt zijn met natuurlijke, conflictvrije edelstenen en hoogwaardig, allergievrij goud van 18 karaat.

Als lid van de Diamantclub van Antwerpen en de Wereldfederatie der Diamantbeurzen kan u zeker zijn van de betrouwbaarheid en het vakmanschap van Diamonds on Vesting. Al decennia lang zijn onze reputatie en toewijding gekend, niet enkel als juwelier in Antwerpen, maar bij onze klanten wereldwijd.